HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları'ndan Büyük Başarı

23.07.2022 17:53
Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları'ndan Büyük Başarı
Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları'ndan Büyük Başarı
Prof.Dr.Haydar Baş'ın kurucusu olduğu Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları yine adından söz ettirdi. Her yıl Türkiye'nin önemli üniversitelerine gönderdiği öğrencilerle gündeme gelen Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları bu yılda Türkiye'de dereceye giren öğrencileriyle birlikte eğitimdeki başarısını tekrarladı.

Eşit ağırlıkta Türkiye 43.sü Hüseyin Aydın ve 2341.si Fatıma Kübra Güler'i bünyesinden çıkaran Özel Fatma Baş Eğitim Kurumlarının birçok öğrencisi de Türkiye'de dereceye girme başarısını gösterdi.

Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları Genel Müdürü Selma Önder; 'Öncelikle gururluyuz. Son yıllarda Türkiye'de ilk 100'e öğrenci yerleştirmeyi başardık. Biz normal bir özel okul olduğumuzu düşünmüyoruz, özel duygularla, özel bir insanın kurduğu bir kurumuz. Bu anlamda merhum kurucumuz Prof.Dr.Haydar Baş'ı minnet ve saygıyla anıyoruz. Bizler öğrencilerimizle bir aile olduk. Bütün öğrencilerimiz bizler için çok özeldir. Kurucumuz bizlere 'öğrencileri kendi evladınız gibi görmezseniz başarılı olamazsınız' derdi. Bizlerde bu sözü kendimize ilke edindik.' ifadelerini kullandı.



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr