HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Trabzonspor’da transfer hareketliliği!

Trabzonspor'da transfer hareketliliği yaşanıyor.

15.08.2023 10:11
Trabzonspor’da transfer hareketliliği!
Trabzonspor’da transfer hareketliliği!

Trabzonspor'da transfer konusunda hareketli günler yaşanırken bir stoper, bir kenar forvet birde 8 numara olmak üzere üç transfer bitmek üzere.

Bordo mavililer, stoper bölgesi için Hoffenheim forması giyen 28 yaşındaki Ganalı oyuncu Kasim Adams'ta son aşamaya geldi.

Adams, 2022-2023 sezonunda 46 karşılaşmada 3 Bin 911 dakika forma giydi. Oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol bir asistlik performans gösterdi. Oyuncu bu maçlarda 9 sarı kart, 1 ikinci sarıdan kırmızı, 1 kez de direk kırmızı kart gördü.

trabzonsporda-transfer-hareketliligi-3-isim-birden.jpg

Kenar forvet bölgesi için şuanda serbest statüde olan 27 yaşındaki Yunan oyuncu Taxiarchis Fountas ile görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor, transferde büyük ölçüde anlaşma sağladı. Oyuncu 2022-2023 sezonunda ABD Ligi olan MLS'de DC United forması ile 17 karşılaşmaya çıktı. Bin 101 dakika forma giyen oyuncu 6 gol kaydetti.

trabzonsporda-transfer-hareketliligi-3-isim-birden-001.jpg

Öte yandan Trabzonspor, 8 numara bölgesi içinde iki oyuncu ile görüşme halinde. İki oyuncudan birinin transferi bitirilecek.

Yeni transferlerin bu hafta içinde Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr