HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

"Varlığımı hissettireceğim yer Trabzonspor'du"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
06.01.2024 12:34
"Varlığımı hissettireceğim yer Trabzonspor'du"
"Varlığımı hissettireceğim yer Trabzonspor'du"

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bir televizyon kanalına konuk olarak değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı, Trabzonspor'daki ilk döneminde yaşananlardan, takımın mevcut konumu ve transfer çalışmalarına dair olarak konuştu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Trabzonspor'un içinde olmak güzel hissettiriyor"

Bu kadar kısa sürede dönmeyi beklemiyordum. Ekip, yönetim ve futbolcular olarak güzel izler bırakmıştık. Ertuğrul Doğan ile uyum içinde çalıştık. Bana ihtiyacı olduğunu söyleyince hayır deme durumum yoktu. Trabzonspor'un içinde olmak bana güzel ve iyi hissettiriyor.
 

İlk gittiğimde pandemi vardı. Takım da 17. sıradaydı. Bir kulüp, ekibimle birlikte beni isteyince sunum yapıyorum. Güçlü ve güçsüz yanları ortaya koyuyoruz. Nasıl bir oyun felsefesi ve çalışma prensipleri olacağını ortaya koyuyoruz. Böyle olması gerekir, kulüplerin de böyle yaklaşması gerek. O dönem Trabzon'a giderken Trabzonspor ile ilgili tespitlerimiz vardı.

"Varlığımı hissettireceğim yer Trabzonspor'du"

Herkes Trabzonspor'da çalışmak ister. Trabzonspor büyük bir kulüp. Bazen eleştirilmiş ve kazanamamış bir teknik adam olarak, varlığımı hissettirebileceğim yer Trabzonspor'du. İlk sezonu 4. bitirdik, o dönem yeni sezonu da planlamıştık. Şimdiye gelirsek, o dönemde değiliz. Gelir gelmez 4 maçın 3'ünü kazanınca beklenti arttı. Yeniden organizasyonla bunu oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün belki çok sıfırda değiliz, bundan sonrası için daha hızlı mesafe alacağımız bir süreç olacağını düşünüyorum.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr