HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Akçaabat’ta Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi

Akçaabat Belediyesi'nin çocuklar için düzenlediği 'Bir Bavul Oyun' adılı tiyatro gösterisi sahnelendi.

07.08.2024 10:13
Akçaabat’ta Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi
Akçaabat’ta Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi

Akçaabat Belediyesi organizesinde Sahil Park Amfi Tiyatro alanında 'Bir Bavul Oyun' adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

Çocukların da oyuna dahil olduğu gösteride balon, köpük ve küçük sihirbazlık gösterileri yapıldı.

Yenilenen yüzüyle Akçaabatlıların kullanımına sunulan sahil parkta yaz akşamlarında hemen hemen bir aktivite olduğunu söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Sahil Parkımızın ilk etabının modern halini vatandaşlarımız çok sevdi. Özellikle yaz akşamlarında biz de Akçaabat Belediyesi olarak sahil parkımızda aktiviteler yapmaya gayret ediyoruz.

'Bir Bavul Oyun' adlı çocuk tiyatro oyunu da bu etkinliklerimizden bir tanesi idi. Çocuklar, açık havada ferah bir ortamda doyasıya eğlendiler. Onların eğlencesi hem yüzlerine hem de bizlere de yansıdı. Şehrimizde yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek etkinlikler düzenliyoruz. Düzenlediğimiz kültür sanat ve spor etkinliklerine hemşehrilerimizin ilgisi bizleri ziyadesiyle menün ediyor; bizlere daha da çok çalışma şevki veriyor.

Özellikle çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren kültür ve sanatla harmanlanmış bir şehrin içerisinde büyüyor. Tiyatro ekibimize, emeği geçenlere ve oyunumuza katılan herkese teşekkür ediyorum. Sahil Parkımızdaki etkinliklerimiz artarak devam edecek." dedi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr