HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 HAZİRAN 2024, PAZARTESİ

AVCI AÇIKLADI UĞURCAN GİDECEK Mİ?

''Uğurcan giderse diye A planı, B planı, C planı hazır tutmamız gerekiyor.
31.05.2021 00:00
AVCI AÇIKLADI  UĞURCAN GİDECEK Mİ?
AVCI AÇIKLADI  UĞURCAN GİDECEK Mİ?
Trabzonspor verimli topraklar. Yakın tarihte Yusuf var. O dönem Ömür de ciddi teklif aldı. Fatih Tekke'ler, Hami'ler.. Akademi ile ilgili çalışmalarım var. Toprağı daha iyi hale getirmek ve dizayn etmek için çalışmalarımız var. Zaman zaman havuz çok geniş olabilir, zaman zaman daralabilir. Şu anda bizde kendi kaynağından yetişmiş… Dışarda kiralık oyuncularımız var. Alt yapı ile üst yapıyı koordinasyonunu sağlayan Trugat Hocayı göreve getirdik.

Kaynağı daha verimli hale gelmek için orayı dizayn etmemiz lazım. Datasını da oluşturarak, antrenörü denetleyerek bunu yapmamız lazım. Yeni tesis yapıldı. Rahmetli Özkan hocanın adı verildi. Orayı dizayn ediyoruz. Profesyonel, departmanlarını kuruyoruz. Her şey kayıt altına aldırıyoruz. Özel orada çalışmalar yapacağız. Salonundan tutun, yemekhanesine kadar..''

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr