HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 23 EKİM 2024, ÇARŞAMBA

Başkan Doğan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor!

TMMOB Trabzon İl Koordinasyon Kurulu'ndan Başkan Ertuğrul Doğan'a teşekkür
22.10.2024 12:30
Başkan Doğan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor!
Başkan Doğan’a Destek Çığ Gibi Büyüyor!
Türk Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği Trabzon İl Koordinasyon Kurulu'ndan yapılan açıklamada;
"Trabzon şehrinin kalbi ve en önemli markalarından biri olan Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu'na TMMOB Trabzon İKK'yı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2023 yılında düzenlediğimiz Trabzon Kent Sempozyumu Organizasyonu'nda paydaşlarımızdan biri olarak destek veren Trabzonspor, kent sorunlarına duyarlı olması ve toplumsal olarak
Üstlendiği birleştirici misyonuyla şehrimize olumlu etkiler kazandırmış ve katma değer sağlamıştır.
Ayrıca Trabzon'un bir spor şehri olarak anılmasında ve Uluslararası arenada tanıtılmasında kritik rol oynaması, şehrimizin Spor alanındaki gücünü pekiştiren önemli katkılar sağlaması ile
Trabzonspor'u Bankalar Birliği sözleşmesinden çıkararak, kulübü Kredi ve faiz yükünden kurtaran adımları nedeniyle sayın  Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu'na başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr