HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Flaş Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmaoğlu, önemli açıklamalara imza attı.

17.10.2024 10:51
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Flaş Açıklama
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Flaş Açıklama

Hakem hataları ve VAR sistemi hakkında koşan Başkan Hacıosmanoğlu, "Geçtiğimiz 8 haftanın adil bir şekilde yönetildiği konusunda değerlendirmiyor.

Sürekli kulüp başkanlarıyla iletişim halindeyim. Ben maçı değil, hakemleri izliyorum. Temennimiz bu hataları sıfıra indirmek. Bir anda siyahı beyaz yapamıyorsunuz. Değişimi çok iyi yapmamız lazım. Genç pırıl pırıl hakemlerimiz var. Eksik yönlerini tamamlayacağız.

UEFA Başkanı Ceferin'den rica ettim ve en iyi hocalardan birini istedim. O da sağ olsun Portekizli hakemi gönderdi. 2 sene burada kalacak. İnşallah bunun meyvesini alacağız."

VAR hataları ile ilgili net bir yorum yapan Hacıosmanoğlu, "Çoğu yorumcu kuralları bilmesine rağmen adil yorum yapmıyor. Aynı yorumu yapan yorumcuların bir sene önce farklı yorum yaptığı görülüyor.

Renge göre yorum yapılıyor yani. Başkanlarımızla 3 saate yakın görüştük. Geçmişte hata oluyordu ama kasıtlı hata oluyordu. Bu sezon 8 haftaya baktığımızda hata yapanların yüzde 80'inin genç hakemlerimiz olduğunu görüyoruz.

Bu hataların VAR'da minimuma indirmemiz gerekiyor. VAR'da kasıtlı bir hareket gördüğümüz zaman bu bizim şahsiyetimizle oynamaya girer. Bizim şahsiyetimizle oynamanın da bedeli ağır olur" dedi.

Yabancı Sınırı Kalkacak!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Önümüzdeki sezon yabancı futbolcu kuralı serbest olacak ama bir kriter ve nitelik getirilecek."

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr