HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 MAYIS 2024, PAZAR

Bosna Hersek'te oynanan maçta Türkiye'deki depremzede çocuklara destek

Bosna Hersek'te oynanan Zeljeznicar - Sloboda ve Velez - Borac maçlarında Türkiye'de 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen çocuklar için oyuncak sahaya oyuncaklar atıldı.

05.03.2023 14:41
Bosna Hersek'te oynanan maçta Türkiye'deki depremzede çocuklara destek
Bosna Hersek'te oynanan maçta Türkiye'deki depremzede çocuklara destek
Bosna Hersek Futbol Ligi'nde Zeljeznicar ile Sloboda, Grbavica Stadyumu'nda karşılaşırken, müsabaka öncesi her iki takımın taraftarları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde etkilenen çocuklara destek olmak için sahaya oyuncaklar attı.
 

Pomozi.ba insani yardım kuruluşu tarafındanorganize edilen oyuncak toplama kampanyasında, maç öncesi yüzlerce taraftar beraberinde getirdikleri oyuncakları sahaya gönderdi.
Yardım kuruluşu tarafından yapılan açıklamada, sahaya atılan oyuncakların Türkiye'deki depremzede çocuklara ulaştırılacağı belirtildi.
Türkiye'de meydana gelen depremde, Bosna Hersek'ten arama kurtarma ekibinin yanı sıra, STK'lar tarafından toplanan yardımlar da gönderilmişti.

 

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr