HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 22 EKİM 2024, SALI

Hüseyin Baş’tan Fetullah Gülen İçin ‘Kötü bilirdik’ Paylaşımı

BTP lideri Baş, "Kötü bilirdik. Herkes 'Hocaefendi diye önünde el pençe dururken babam yıllarca bunların sapkın fikirleriyle mücadele etti. Sırf bu yüzden büyük bedeller ödedi, kumpaslara maruz kaldı. 10 sene önce ölse yas ilan edeceklerin bugün söylediklerinin bir hükmü yok" dedi.
 
21.10.2024 14:29
Hüseyin Baş’tan Fetullah Gülen İçin ‘Kötü bilirdik’ Paylaşımı
Hüseyin Baş’tan Fetullah Gülen İçin ‘Kötü bilirdik’ Paylaşımı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından dikkat çekici bir paylaşım yaptı.

Paylaşımına "Kötü bilirdik" başlığını atan Hüseyin Baş, "Herkes 'Hocaefendi' diye önünde el pençe dururken babam yıllarca bunların sapkın fikirleriyle mücadele etti" dedi.

BTP liderinin paylaşımı şöyle;

"Kötü bilirdik. Herkes 'Hocaefendi diye önünde el pençe dururken babam yıllarca bunların sapkın fikirleriyle mücadele etti. Sırf bu yüzden büyük bedeller ödedi, kumpaslara maruz kaldı. 10 sene önce ölse yas ilan edeceklerin bugün söylediklerinin bir hükmü yok."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr