HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları’ndan Büyük Başarı

20.07.2024 13:44
Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları’ndan Büyük Başarı
Özel Fatma Baş Eğitim Kurumları’ndan Büyük Başarı
Her yıl olduğu gibi bu yılda Özel Fatma Baş Anadolu Lisesi olarak Türkiye derecesi yaptığımızı siz değerli basın mensuplarına  duyurmaktan onurluyuz. Öğrencimiz Ahmet Hamza Yıldırım'ı 2024 YKS 'de sayısal alanında Türkiye 644.'sü olarak bize yaşattığı gururdan dolayı kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Bu öğrencimizin dışında Türkiye 6700.'sü, 9000.'si, 14000.si, 20000 ve 23000. Olan öğrencilerimizi ve alanında başarı gösteren tüm öğrencilerimizle de gururumuzun katlandığını belirtmek isteriz.
Bu başarı yalnızca öğrencilerimizin değil öğretmenlerimizin, velilerimizin ve tüm okul topluluğumuzun ortak çabalarının bir sonucudur. Öğrencilerimizin azim ve kararlılığı, okulumuzun eğitim kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur.
Okulumuz eğitimde mükemmelliği, öğrenci başarısını ve kişisel gelişimi her zaman ön planda tutmaya devam edecektir. Bu tür başarıların devamı için çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz. YKS 'de başarı gösteren tüm öğrenci ve ailelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz, saygılarımla Özel Fatma Baş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selma Önder.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr