HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Trabzon'da Yolculardan Fazla Ücret Alan Şoför İhraç Edildi!

Trabzon'da dolmuş zammı kararından sonra güncel tarifeyi yolculara hemen uygulayan Akçaabat dolmuş şoförü, görevinden ihraç edildi.
14.08.2023 09:24
Trabzon'da Yolculardan Fazla Ücret Alan Şoför İhraç Edildi!
Trabzon'da Yolculardan Fazla Ücret Alan Şoför İhraç Edildi!

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, uygulanmaya başlayan zamlı ulaşım tarifesi öncesinde yolcularından fazla ücret alan şoförü süresiz ihraç ettiklerini açıkladı.

 

Vatandaşa Saygısızlık Affedilmedi

Zamlı tarifeleri aldıktan sonra tüm şoför esnafına tarifelerin pazartesi günü uygulanmaya başlanacağını bildirdiklerini ifade eden Başkan Abdullah Sevim, vatandaşa saygısızlık yapan şoförü affetmeyeceklerini kaydetti.

 

Bizim Önceliğimiz Vatandaştır

Başkan Abdullah Sevim, "Yolcularımızdan fazla ücret alan şoförün daha önceden farklı konudan aldığı uyarısı da vardı. Bizim Genel Kurulda aldığımız bir çalışma yönetmeliğimiz var. Bu yönetmelikte de suça göre uyarı, uzaklaştırma ve ihraç var. Bu şoförü süresiz ihraç ediyoruz. Biz bu konularda duyarlıyız. Yeni tarife dağıtılırken zamlı ücretlerin pazartesi gününden itibaren alınacağını söyledik. Buna rağmen fazla ücret alınıyorsa bu saygısızlıktır. Bizim önceliğimiz vatandaştır." ifadelerini kullandı. Akçaabat durağından süresiz ihraç edilen şoförün başka duraklarda işe girebileceği öğrenildi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr