HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 TEMMUZ 2024, CUMARTESİ

Trabzonspor Avrupa Ligi'ne Hangi Turdan Başlayacak? İlk Maç Ne Zaman?

Trabzonspor'un ilk Avrupa Kupası maçı ne zaman?
27.05.2024 12:11
Trabzonspor Avrupa Ligi'ne Hangi Turdan Başlayacak? İlk Maç Ne Zaman?
Trabzonspor Avrupa Ligi'ne Hangi Turdan Başlayacak? İlk Maç Ne Zaman?
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynadığı Türkiye Kupası final maçını kaybetti ancak Süper Lig'de üçüncü sırada yer aldığı için Avrupa Ligi'ne katılmayı netleştirdi.
Bordo-mavililer, kupayı kazansaydı Avrupa macerasına play-off turundan başlayacaktı. Ancak, şimdi 2. Eleme Turu'ndan başlayarak Avrupa macerasına adım atacaklar. Bu durumda, Trabzonspor'un yeni sezon Avrupa yolculuğu 25 Temmuz'da başlayacak. Kura çekimi 19 Haziran'da yapılacak.
Şampiyon Galatasaray Play-off'tan Başlayacak
Şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan başlayacak.
Fenerbahçe Ön Eleme Oynayacak
Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayarak gruplara kalmak için mücadele edecek.
Beşiktaş Play-off'ta Mücadele Edecek
Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda gruplara kalmak için sahaya çıkacak.
Trabzonspor 2. Ön Eleme Turu'ndan Başlayacak
Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndan başlayarak gruplara kalmaya çalışacak. Trabzonspor'un ilk maçı 25 Temmuz'da olacak.
Başakşehir, Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Yer Alacak
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off'unu garantilemesiyle birlikte Avrupa kupalarına Konferans Ligi'nden katılması garanti olan Başakşehir, 2. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek. Başakşehir de 25 Temmuz'da yeni sezonun startını verecek.
Maç Tarihleri Belli Oldu
Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray, Avrupa kupaları için sezonu 20 Ağustos'ta play-off mücadelesi ile açacak. İkinci sırada tamamlayan Fenerbahçe ise 2. Ön Eleme Turu ile birlikte 23 Temmuz'da ilk mücadelesini verecek.
Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, 22 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki ilk maçına çıkacak. Trabzonspor ve Başakşehir ise 25 Temmuz'da yeni sezonun startını verecek.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr