HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

Trabzonspor Dragus'u KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Trabzonspor, Dragus transferini resmen duyurdu.

25.06.2024 14:26
Trabzonspor Dragus'u KAP'a bildirdi! İşte maliyeti
Trabzonspor Dragus'u KAP'a bildirdi! İşte maliyeti

Trabzonspor, Dragus'un bonservis bedelini ve maaşını KAP'a bildirdi.
Futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayan bordo mavililer, Standard Liege'ye 3 taksit halinde 1 milyon 700 bin Euro ödeyecek.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecek. menajerine ise hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme gerçekleştirecek.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalar şu şekilde;
Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus'un Kulübümüze kesin transferi konusunda, Standard De Liege ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Standard De Liege'e sözleşme fesih bedeli olarak 1.700.000.-EUR 3(Üç) taksit halinde ödenecektir.Profesyonel futbolcu Denis Mihai Dragus ile 4(Dört) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %3,8'i oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr