HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 TEMMUZ 2024, CUMARTESİ

Trabzonspor savunma hattında değişim rüzgarları! 2 isim ayrılıyor mu?

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde savunma hattını güçlenmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin, tecrübeli ve lider oyuncularla savunmasını güçlendirmemek için bazı oyuncularla yollarını ayırma kararı aldığı iddia ediliyor.
04.06.2024 11:21
Trabzonspor savunma hattında değişim rüzgarları! 2 isim ayrılıyor mu?
Trabzonspor savunma hattında değişim rüzgarları! 2 isim ayrılıyor mu?
DENSWİL VE FERNANDEZ KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Elde edilen bilgilere göre Trabzonspor, savunma oyuncuları Stefano Denswil ve Joaquín Fernandez'i gelecek sezon kadrosunda düşünmüyor. Bu iki oyuncu ile yolların ayrılması için görüşmelerin başladığı belirtildi.
YENİ İSİMLER YOLDA
Trabzonspor, savunma hattını daha uygun maliyetli ve yerli isimlerle güçlendirme arayışında. Bu kapsamda Emirhan Topçu ve Eray Cömert ile temaslarını sürdüren bordo-mavililer, aynı zamanda tecrübeli isimlerle de görüşmelerine devam ediyor.
SAVİC, KİPRE VE GİGOT GÜNDEMDE
Trabzonspor'un stoper bölgesi için düşündüğü isimler arasında Stefan Savic, Cedric Kipre ve Samuel Gigot gibi oyuncuların da yer aldığı iddia edildi. Bu isimlerle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, Trabzonspor'un savunma hattında önemli bir değişim yaşanabilir.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr