HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 EKİM 2024, CUMARTESİ

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkan Adayı Seykan Gülen, Kadırga TV'yi ziyaret etti.

25.10.2024 14:38
Trabzonspor Sicil Kurulu Başkan Adayı Seykan Gülen, Kadırga TV'yi ziyaret etti.
Trabzonspor Sicil Kurulu Başkan Adayı Seykan Gülen, Kadırga TV'yi ziyaret etti.
Trabzonspor'da Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesi Sicil Kurulu Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Seykan Gülen, Kadırga TV'yi ziyaret etti.

Spor Müdürümüz Genel Müdürümüz Turhan Demir ile bir süre sohbet eden Başkan Adayı Gülen, kongre öncesinde projelerini anlattı.

Kulübümüzün gücünü yalnızca sahada değil, her alanda artırmak için çalışıyoruz. Sicil Kurulu Başkanlığına aday olurken, Trabzonspor'un üyelerine daha fazla değer katmak ve kulübümüze katkıda bulunacak yeni fırsatlar yaratmak amacıyla çeşitli kurumsal işletmelerle anlaşmalar yapmayı hedefliyoruz.

Bu anlaşmalar sayesinde, Trabzonspor kongre üyeleri, günlük hayatlarında kullanabilecekleri birçok ürüne ve hizmete özel avantajlarla ulaşabilecekler. Anlaşmalarımız; yerel işletmelerden ulusal markalara kadar geniş bir yelpazeyi kapsayacak ve üye kimliğinizi her alanda hissetmenizi sağlayacak.

Hedeflerimiz:

Üyelerimize Özel İndirimler: Anlaşma sağladığımız firmalarla, Trabzonspor üyelerinin hem günlük yaşamda hem de iş hayatında kullanabilecekleri birçok üründe özel indirimler sunacağız.
Avantajlı Hizmet Paketleri: Sağlık, eğitim, spor ve daha birçok sektörde, üyelerimizin yararlanabileceği ayrıcalıklı hizmet paketleri oluşturacağız.
Trabzonspor Kartının Gücü: Kongre üyelerimiz için bir sadakat programı geliştirerek, Trabzonspor Kartı'nı avantajlarla dolu bir araç haline getireceğiz. Üyelerimiz, kulübe katkı sağlarken bu kartı farklı sektörlerde Türkiye genelinde 81 ilde kullanabilecek.
Sizlerin desteğiyle, Trabzonspor camiasını hem sahada hem de sosyal hayatta güçlendirecek bu projeleri hayata geçirebiliriz. Her alanda kazanan bir Trabzonspor için el ele verelim!
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr