HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 05 MAYIS 2024, PAZAR

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış

CHP'nin önceki lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Saray'la müzakere edilmez mücadele edilir" dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu uyarısı, Özgür Özel ile Erdoğan'ın görüşmesi öncesi geldi.
25.04.2024 12:16
Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış
Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la Meclis'te bir araya gelmişti. İkilinin gelecek hafta da baş başa görüşmesi bekleniyor.



Kılıçdaroğlu, Özel ile görüşecek mi ?



Erdoğan özellikle yeni anayasa için CHP'den destek bekliyor.



CHP'nin önceki lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'la görüşmeden önce CHP'nin önceki genel başkanlarını ziyaret edeceğini açıklayan Özgür Özel'e uyarı geldi.

Kılıçdaroğlu, X hesabından şunları kaydetti:



"Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, Milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, Milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, Milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahçup olduğu, Milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, Doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, İcra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede; Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!



Sayın Adnan Yücel'in şiirinde de dediği gibi;



'Saraylar saltanatlar çöker



kan susar bir gün



zulüm biter.



Menekşeler de açılır üstümüzde



leylaklar da güler.



Bugünlerden geriye,



bir yarına gidenler kalır



bir de yarınlar için direnenler… "

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr