HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 25 MAYIS 2024, CUMARTESİ

İmamoğlu kararını verdi

CHP'de değişim isteyen ve adı CHP Genel Başkanlığı için geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kritik kararını açıkladı. İmamoğlu, "Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum" dedi.

15.08.2023 17:00
İmamoğlu kararını verdi
İmamoğlu kararını verdi
Haliç Kongre Merkezi'de basın açıklaması yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da yeniden aday olacağını ilan etti.

İmamoğlu'nun konuşmasından notlar şöyle;

"31 Mart 2024 yerel seçimlerinde vatandaşlarımızı beraber yol yürümeye davet ediyorum. İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır ben bu sözü çok önemsiyorum. İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır, ben bu sözü çok önemsiyorum. Şüphesiz yerel seçimlerde İstanbul'u kazanmak büyük bir siyasi başarıdır, bunu biliyorum. İstanbul'u kazanan bir belediye başkanı dünyanın en güzel şehirlerinden birine hizmet etme onuruna ulaşır.

"Kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum"

İstanbul ve Türkiye'nin kaderleri mühürlüdür. Bu nedenle ben de kendimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım bu mukaddes şehrime en üst seviyede hizmet etmeyi Türkiye'ye hizmet olarak görüyorum.

"İstanbul ittifakını kurmak için elimden geleni yapacağım"

İBB'nin bu iktidarın eline geçmesinin maliyetinin idrakine varmalıyız. Geçen sürede İBB'yi gayrihukuki yollarla elde etmek için çok yol denendi. Seçimlerde İstanbul'u hep birlikte tekrar kazanmak için bir araya gelmeliyiz. Aramızdaki tartışmaları bir kenara bırakıp milletçe bu sürece odaklanmalıyız. Bu başarı için parti ayrımı yapmadan beraberce hareket etmemiz gerekiyor. Partiler ötesi İstanbul ittifakını kurmak için elimden geleni yapacağım.

"Yola çıkıyorum"

Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum. Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum.

Bu anlayışla 2019'da olduğu gibi, CHP'li yol arkadaşlarımla, farklı partilere gönül veren İstanbullularla, kentine sahip çıkan İstanbul gönüllüleriyle tekrar İstanbul İttifakı'nı kurmaya geliyorum. İstanbulluları ve tüm yurttaşlarımı da bu yürüyüşe davet ediyorum."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr