HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Başkan Eraydın: "İYİ Parti'nin Yükselişini Artık Engelleyemezler"

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Kemal Eraydın, göreve başladığı günden itibaren gerçekleştirdiği çalışmalar ve gelecek hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. .

24.07.2024 18:56
Başkan Eraydın: "İYİ Parti'nin Yükselişini Artık Engelleyemezler"
Başkan Eraydın: "İYİ Parti'nin Yükselişini Artık Engelleyemezler"
Başkan Eraydın yapmış olduğu açıklamada "İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı olarak görev aldığım ilk günden itibaren çalışmalarımıza başladık, yönetim kurulumuzu kurduk, divanımızı oluşturduk. Ayrıca bu süre içerisinde partimizi yeni binasına taşıdık. Üye yapma sürecini başlattık. İnşallah kısa sürede partimize yeni üyeler, değerli çalışma arkadaşları kazandıracağız. Bütün mahallelerimizde teşkilatlanacağız. Gelecek adına umutluyum. İnşallah yakın gelecekte çok güzel gelişmeler olacaktır. Partimize gönül veren dava arkadaşlarım bilsin ki partimiz doğru yoldadır. Kuruluş amacına uygun olarak iktidar mücadelesini vermektedir. Kısa sürede milletimizin desteğini alarak iktidarın en büyük alternatifi olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İYİ Parti Trabzon'da iyi gidiyor. Daha iyi olacaktır. Trabzon'da güzel bir hava yakaladık. Teşkilat olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu zor dönemde elini taşın altına koyan partisine, davasına sahip çıkan arkadaşlarımı kutluyorum. Hepsinden Allah razı olsun. İYİ Partililer olarak parti mensubiyetinden ayrılmadan sabırla, soğukkanlı, kararlı bir biçimde mücadelemize devam edeceğiz. Günün sonunda iktidar olacağız.Ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, İYİ Parti'nin yükselişini artık engelleyemezler. Yarınlar bizimdir. İYİ Parti'nin güneşi bütün ülkeyi aydınlatacaktır.Hiç kimsenin gücü cesurlar hareketini engellemeye yetmeyecektir." ifadelerini kullandı.
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr