HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 07 MAYIS 2024, SALI

BTP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, Beşikdüzü'ne büyük yatırım getireceğini açıkladı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına seçim bölgesinde devam ediyor. Beşikdüzü'nde halkın büyük sevgi beslediği Terzi, seçimde kazanma şansı en yüksek aday olarak görülüyor
07.02.2024 15:19
BTP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, Beşikdüzü'ne büyük yatırım getireceğini açıkladı
BTP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, Beşikdüzü'ne büyük yatırım getireceğini açıkladı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına seçim bölgesinde devam ediyor. Beşikdüzü'nde halkın büyük sevgi beslediği Terzi, seçimde kazanma şansı en yüksek aday olarak görülüyor.

Beşikdüzü'nde karaathanelerde, çay ocaklarında ve siyaset gündeminin sıkça gündeme geldiği kahvehanelerde vatandaşlar Sabri Terzi'yi konuşuyor.

Yenimesaj.com.tr'ye seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Sabri Terzi, "Beşikdüzü'nde hemşehrilerimin desteğiyle hizmet belediyeciliğinin nasıl yapılacağını tüm Türkiye'ye gösterceğiz inşallah. Göreve geldikten sonra yapacağımız hizmetlerle hemşehrilerimiz 'Sabri Terzi'den Allah razı olsun' diye dua edecekler. Başka bir gayemiz yok" dedi. BTP Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi, şunları söyledi: "Beşikdüzü Belediyesi borca batmış halde. Bu borç bizi korkutmuyor. Bu kadar borca rağmen Beşikdüzü'nde hemşehrilerimin teveccühüyle görev aldığımızda tüm sorunların üstesinde gelecek azim ve kararlılığa sahibiz. Kim ne söylerse söylesin, şu anda Beşikdüzü'nün hali ortada. Beşikdüzü ilçemiz 30 yıl geriye gitmiş durumda. Beşikdüzü'nü kalkındırmak için gereken tüm planlamaları şimdiden hazırlamış durumdayım. Çok büyük miktarda yatırım getireceğim Beşikdüzü'ne istihdam imkanı sağlayacağım. Beşikdüzü ilçemizi el birliğiyle Karadeniz'in en değerli, en yaşanabilir ve en gözde ilçesi haline getireğiz inşallah. Beşikdüzü'nde hemşehrilerimin desteğiyle halka hizmeti tek amaç edinmiş belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm Türkiye'ye gösterceğiz inşallah. Göreve geldikten sonra yapacağımız hizmetlerle hemşehrilerimiz 'Sabri Terzi'den Allah razı olsun' diye dua edecekler. Başka bir gayemiz yok sadece bu duayı almak için uğraşıyoruz ve biz bunu başaracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr