HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 22 EKİM 2024, SALI

Meteoroloji'den Trabzon için sarı kodlu uyarı! Kar ve sağanak geliyor!

Meteoroloji'den Trabzon için sarı kodlu uyarı yapıldı! Kar ve sağanak yağış geliyor, sıcaklıklar düşecek.

21.10.2024 10:02
Meteoroloji'den Trabzon için sarı kodlu uyarı! Kar ve sağanak geliyor!
Meteoroloji'den Trabzon için sarı kodlu uyarı! Kar ve sağanak geliyor!

Trabzon ve çevresine Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı geldi! 21 Ekim 2024 Pazartesi gününe dair hava durumu tahminlerine göre, Trabzon dahil 7 ilde kar ve sağanak yağış bekleniyor.

Yeni hafta serin bir hava ile başlarken, hafta ortasında sıcaklıkların 3-4 derece artacağı tahmin ediliyor. İşte detaylar...

Trabzon ve Karadeniz Bölgesi İçin Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzey bölgelerinde yağmur ve sağanak yağış beklentisi olduğunu bildirdi. Özellikle Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve yüksek yerlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Trabzon'da gün boyu yerel kuvvetli sağanak yağışlar görülecek.

Rüzgar ve Sıcaklıklar

Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında rüzgar kuzey yönlerden kuvvetli esecek (40-60 km/saat). Trabzon'da gün boyunca 15 derece civarında seyreden sıcaklık, rüzgarın etkisiyle daha düşük hissedilecek.

Trabzon İçin Sarı Kodlu Uyarı

Trabzon, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Samsun illeri için Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı geldi. Bu bölgelerde sağanak yağış ve yüksek kesimlerde kar yağışı bekleniyor.

Türkiye Geneli Hava Durumu

Diğer bölgelerde ise İstanbul bulutlu 18, İzmir 23 derece ve güneşli, Ankara açık 17 derece olacak. Marmara'da sert esen poyraz nedeniyle hissedilen sıcaklıklar daha düşük seviyelerde olacak. Karadeniz bölgesinde ise yağışlar Samsun ve Trabzon çevresinde yoğunlaşacak.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr