HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

BTP lideri Hüseyin Baş’tan 15 Temmuz mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş FETÖ'nün hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

15.07.2024 16:05
BTP lideri Hüseyin Baş’tan 15 Temmuz mesajı
BTP lideri Hüseyin Baş’tan 15 Temmuz mesajı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Mesajında darbe girişimi sırasında darbeciler tarafından şehit edilen vatandaşlarımızı rahmetle anan BTP lideri Hüseyin Baş Türk milletinin darbeye karşı zaferini de kutladı.

Sosyal medya hesabından, Prof. Dr. Haydar Baş'ın 15 Temmuz'a ilişkin söylediği, "Bağımsızlık benim karakterimdir diyen Atatürk'ün evlatları 15 Temmuz günü maruz kaldıkları darbe kalkışmasını canları pahasına engellediler" engellediler sözlerini paylaşan Hüseyin Baş  "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr