HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 27 EYLÜL 2024, CUMA

Erdoğan: Gavur gavurluğunu elbette yapacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Valiler Buluşması'na katılarak konuşma yaptı.
11.01.2024 08:10
Erdoğan: Gavur gavurluğunu elbette yapacaktır
Erdoğan: Gavur gavurluğunu elbette yapacaktır
Beştepe Külliyesi'nde düzenlenen 'Valiler Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, "2023 hedefleriyle yola çıkmıştık, birileri dudak bükmüştü. Hamdolsun hedeflerimizi adım adım hayata geçirdik. Türkiye Yüzyılı, devletin ve milletin ortak programı ortak hayalidir. Küresel krizlerin ürünü ekonomik dalgalanmaları, insanları devletlerine düşman etmenin aracı haline getirmeye çalışıyorlar. Kış kışlığını gavur gavurluğunu elbette yapacaktır, bize düşen görev milletimizi tuzaklara karşı uyanık tutmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart'ta da sandığa gölge düşürülmesine hep birlikte izin vermeyeceğiz. Son günlerde karşımıza çıkan 28 Şubatvari müsamerelerin gerisindeki güçleri de hevesi de gayet iyi biliyoruz. Bu bayat oyunların gayesi bizim asıl vizyonumuzdan uzaklaştırmaktır. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Türkiye, kendi sınırlarından ibaret bir ülke değildir" dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr