HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Gümüşhane'de kaza yapan araç alev aldı! 2 kişi yaralandı

Gümüşhane'de trafik kazası meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle alev alan araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

12.08.2023 09:40
Gümüşhane'de kaza yapan araç alev aldı! 2 kişi yaralandı
Gümüşhane'de kaza yapan araç alev aldı! 2 kişi yaralandı

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde kaza yapan otomobil çarpmanın etkisiyle alev aldı. Küle dönen araçta bulunan 2 kişiyi vatandaşlar çıkarırken, otomobilde başlayan yangın yol kenarındaki kuru otları da tutuşturdu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Bayburt'a 34 BY ... plakalı otomobilleriyle giden Yüksel ve Züleyha Salman çifti, Şiran'ın Karaşeyh köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu. Yol kenarında bulunan bir ağaca çarparak durabilen ve ardından hemen alev alan araçta bulunan sürücü Yüksel ve eşi Züleyha Salman, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarıldı.

Araçta başlayan ve yol kenarındaki kuru otların tutuşması sonucu büyüyen yangın, Şiran Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahaleleri sonucu söndürülürken, araç ise küle döndü.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan Salman çifti, Şiran Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr