HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

1461 Trabzon FK'dan Flaş Transfer!

1461 Trabzon FK, eski futbolcusu Musa Caner Aktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

14.08.2024 15:00
1461 Trabzon FK'dan Flaş Transfer!
1461 Trabzon FK'dan Flaş Transfer!
Kadro yapılandırma çalışmalarına hız kesmeden devam eden 1461 Trabzon FK,  son olarak Keçiörengücü'nde forma giyen eski futbolcusu Musa Caner Aktaş ile anlaşma sağladı.

1461 Trabzon FK, eski futbolcusu Musa Caner Aktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayarak önemli bir transferi gerçekleştirdi.

Trabzon'un tarihi mekanlarından biri olan Kızlar Manastırı'nda düzenlenen imza törenine, kulüp adına Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara katıldı.

"Caner Bizim Evladımız Oldu"

Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Kara, Musa Caner Aktaş'ın kulüpteki önemine dikkat çekerek, "Caner artık bizim evladımız oldu. Kalitesini ve yeteneğini yakından biliyoruz. Takıma katkı yapacağına inandığımız bir futbolcu. Bu sezon genç, dinamik ve başarıya aç bir kadro oluşturuyoruz. Eksik bölgelerimize transferlerimiz devam edecek. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

"Burası Benim Yuvam"

1461 Trabzon FK ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Musa Caner Aktaş, "Geçtiğimiz dönem de bu formayı kiralık olarak giydim. Buraya gelirken hiç düşünmedim çünkü burayı yuvam olarak görüyorum. Bu kulüp bana çok şey kattı. Bu sezon da inşallah çok daha başarılı olacağım ve takımım için elimden geleni yapacağım" dedi.

1461 Trabzon'da Transfer Sinyali

1461 Trabzon FK, genç ve dinamik bir kadro ile yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanırken, Musa Caner Aktaş'ın transferi, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Kulübün, transfer çalışmalarını sürdüreceği ve kadroya yeni isimler katacağı öğrenildi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr