HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 11 EKİM 2024, CUMA

Trabzonspor Yeniden Özgürlüğüne Kavuşuyor

01.10.2024 00:00
Hep söylerim söylemeye de devam edeceğim Trabzonspor paraya karşı emeğin zaferi haksızlığa baş kaldırıdır,  selam olsun o şanlı tarihi yazanlara.

Trabzonspor , Konyaspor maçında sadece bir üç puan kazanmadı, oyuncuların tekrar öz güvenlerini kazanma adına da çok önemli bir galibiyet aldı.
Bordo mavili ekibin hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de oynadığı maçlara baktığımızda kendisine, tarihine ve ismine yakışmayan bir oyun performansı ortaya koyduğunu görüyoruz ki Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinden sonraki açıklamaları vahim tabloyu ortaya koyar nitelikteydi.

Trabzonspor'un inatçı ve savaşı asla bırakmayan tarihinden aldığı güçle birlikte geleceğe umutla bakan yapısı her zaman var olmuştur ve olmaya da devam edecektir.  
Sportif anlamda Şenol Güneş ile birlikte Trabzonspor yeni başarılara doğru yelken açacağından kendi adıma hiç şüphem yok.Çünkü tecrübeli teknik adam sorunların analizini yaptı reçeteyi yazarak tedaviye başladı. Belki zaman alacak ama sonunda hasta tedavi olacak ve yeniden tam anlamıyla hayata dönecektir.

Diğer taraftan Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi ekonomik anlamda müthiş başarılara imza atmaya devam ediyor.Bankalar birliğinden çıkan Trabzonspor ciddi bir faiz yükünden de kurtulmuş oldu. Burada büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü hatırlatmadan es geçersem yanlış yapmış olurum.Ne demişti büyük önder "Siyasal, askerî zaferler ne kadar büyük olursa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz". Trabzonspor'un bu hamlelerle birlikte yeniden ekonomik özgürlüğüne kavuşacağına inanıyorum.
 
Serkan Genç / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr