HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Başkan Genç Şalpazarı'nı ziyaret etti! "Ne yapsak yakışır"

Şalpazarı ilçesini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Buralarda ne söz verdiysek hal ve şart ne olursa olsun o sözlerimizin arkasında olacağız. Ağasar'a ne yapsak yakışır" dedi.
25.07.2024 16:09
Başkan Genç Şalpazarı'nı ziyaret etti! "Ne yapsak yakışır"
Başkan Genç Şalpazarı'nı ziyaret etti! "Ne yapsak yakışır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız'ı makamında ziyaret etti.

İlçenin sorunları ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Başkan Genç, ardından mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Koç da yer aldı. Şalpazarı'ndan yüksek bir destek aldıklarını belirten Başkan Genç, "Kendini Ağasarlı olarak hisseden bir belediye başkanı olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Buralarda ne söz verdiysek hal ve şart ne olursa olsun o sözlerimizin arkasında olacağız. Ağasar'a ne yapsak yakışır. Koşturacağız, kaynağı bulacağız. El ele verip Ağasar'ımıza güzel işler yapacağız" dedi.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr