HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 07 MAYIS 2024, SALI

BTP, Mersin'deki seçim kampanyasını Ashab-ı Kehf'te başlattı

BTP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, "Mutlu olmak istiyorsanız, yüzünüzün gülmesini istiyorsanız, akşam yastığa kafanızı koyduğunuzda huzurlu bir şekilde uyumak istiyorsanız Bağımsız Türkiye Partisi adaylarını iktidara taşıyın, onları başkan yapın" dedi
29.01.2024 09:41
BTP, Mersin'deki seçim kampanyasını Ashab-ı Kehf'te başlattı
BTP, Mersin'deki seçim kampanyasını Ashab-ı Kehf'te başlattı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Mersin İl Başkanlığı, yerel seçim kampanyasını Tarsus ilçesindeki Ashab-ı Kehf'te verdi. 

BTP'nin merhum kurcusu Prof. Dr. Haydar Baş'ın doğum gününde verilen seçim startına BTP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Garip Can Coşkun, BTP Mersin İl Başkanı Ramis Akın ve ilçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

Seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olması için kurban kesilerek başlayan programda Ashab-ı Kehf ziyaret edilerek dualar edildi.

BTP'nin Mersin'de seçim kampanyasını başlatan Genel Başkan Yardımcısı İsmail Çetin, burada yaptığı açıklamada Mersin'e hiizmet etme aşkıyla çıktıkları bu yola Ashab-ı Kehf Hasretlerini ziyaret ederek başlamayı tercih etiklerini söyledi.

"Mersin'de sıkılmadık el bırakmayacağız"

İsmail Çetin, "Devletimizin bütünlüğü, milletimizin birliği ve Mersinimizin kardeşliği için dualar ettik." dedi.

Mersin'de girilmedik ev ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Çetin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tüm Mersinlileri kucaklayacağız. İnanıyorum ki onlar da bizi kucaklayacak. Hak ettikleri yere gelmeleri için Bağımsız Türkiye Partisi adaylarına sahip çıkmaları çağrısı yapıyorum. Ben de Mersin'in bir evladıyım. Dalakderesi köyünde doğdum. Yörüğüm. Buralarda doğdum büyüdüm, buralarda top koşturdum. Buralarda davar güttük, buralarda derelerde çimdik."

"BTP kadroları gümbür gümbür geliyor"

Bağımsız Türkiye Partisi olarak tüm Mersinlilere gideceklerinin altını çizen BTP Genel Başkan Yardımcısı Çetin,  "Yaş almışlarımızın duasına, kardeşlerimizin birlik ve beraberliğine ihtiyacımız var. Ülkemizin mutlu olmasına ihtiyacımız var. Hemşehrilerimize diyorum ki; mutlu olmak istiyorsanız, yüzünüzün gülmesini itiyorsanız, akşam yastığa kafanızı koyduğunuzda huzurlu bir şekilde uyumak istiyorsanız Bağımsız Türkiye Partisi adaylarını iktidara taşıyın, onları başkan yapın. Mersin'e güneş çok farklı doğacak. Bağımsız Türkiye Partisi kadroları gümbür gümbür geliyor" diye konuştu.

Çetin sözlerini şöyle tamamladı:

"Genel Başkanımız Hüseyin Baş, Türkiye'de müthiş bir karşılık buldu. Ortaya koyduğu tespitlerle Türk halkını cezbetmeye devam ediyor. İnşallah bundan sonra Türk halkını, Mersinli hemşehrilerimizi daha huzurlu ve mutlu yaşatacağız. Yüzleri gülecek. Biz inanıyoruz, onlar da inansın. Hep beraber önce Mersin'i sonra ülkemizi düzlüğe çıkaracağız. Çamurlu sularda yüzen gemiyi berrak sulara çıkaracağız"

İsmail Çetin'in açıklamasının ardından BTP adayları ve programa katılan yaklaşık 600 kişilik grup seçim çalışmalarına Mersin sokaklarında ilk startını verdi.

BTP'nin Mersin adayları şöyle:

Mersin Büyükşehir: Garip Can Coşkun
Tarsus: Neziha Karataş 
Akdeniz: Cemil Kara 
Mezitli: Osman Köker 
Toroslar: Mehmet Özgür 
Yenişehir: Ali Özdemir 
Anamur: Hakan Kuzin
Aydıncık: Süleyman Sümbül
Bozyazı: Besim Ataş
Çamlıyayla: Erdal Aksay
Erdemli: Ömer Şen 
Gülnar: Furkan Eser
Mut: Durmuş Kumru
Silifke: Çetin Şenyurt
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr