HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 24 EKİM 2024, PERŞEMBE

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Urganlı Tepki

Dervişoğlu, "Madem milat diyorsunuz, o zaman bunun da bir hatırası olmalı. Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine zarar verdiniz. Al, şimdi bu ipi başının ucuna as" dedi.

23.10.2024 12:58
Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Urganlı Tepki
Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Urganlı Tepki
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Öcalan çıkışına sert tepki gösterdi.

Partisinin Meclis grubunda konuşan Dervişoğlu Bahçeli'ye kürsüden urgan fırlattı.

Dervişoğlu şunları söyledi;

"Allah yukarıda şahit, bu ülkenin geleceğini, bu milletin istikbalini, bu devletin bekasını Devlet Bahçeli'ye karşı savunacak olmak rüyamda bile görebileceğim bir şey değil. Tarihte yaşadığımız ihanetlerin en büyüğü, en alçakçası ve en güçlüsüdür. Bu noktada, 15 Temmuz'dan öğrendikleri ihanet yöntemleri ile 1918'in işgal günlerinden aldığı kesin olan feyz birleşmektedir.

Cumhuriyet'in bölünmez bütünlüğüne vakfetmiş rahmetli Alparslan Türkeş'in partisini sarayın vesayetine bağlamış işbirlikçiler de, büyük bir gafletin içerisinde, korkunç bir ihanetin sesi olmuşlardır.

Madem milat diyorsunuz, o zaman bunun da bir hatırası olmalı. Türk milletinin anılarını yok ettiniz, bu büyük milletin geleceğine zarar verdiniz. Al, şimdi bu ipi başının ucuna as.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr