HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Trabzonspor'da flaş ayrılık!

Trabzonspor'da flaş bir ayrılık yaşadı.

16.07.2024 13:22
Trabzonspor'da flaş ayrılık!
Trabzonspor'da flaş ayrılık!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Thomas Meunier'nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı.

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli sağ bek Thomas Meunier'in takımda kalıp kalmayacağı belirsizliği, yaşanırken Başkan Doğan açıklamasıyla noktayı koydu.

Belçika Milli Takımı ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sakatlık yaşayan Meunier, Trabzonspor'un Trabzon'daki ilk kamp etabına ve Macaristan'daki ikinci kamp etabına katılamamıştı. Yıldız oyuncunun 18 Temmuz'da Trabzon'daki kampa katılması beklenen Meunier, sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıklandı.

Trabzonspor'un Meunier ile yaptığı anlaşmada 20 Temmuz'a kadar takımdan ayrılabileceğine yönelik bir serbest kalma maddesinin bulunuyordu.

Bordo mavililerin yaşanabilecek bir sürprize karşı birçok mevki için alternatif isimleri listesinde bulunuyordu. Bu isimlerden birinin Meunier'in yerini alması bekleniyor.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr