HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Trabzonspor'un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor'da hayatını kaybeden efsane başkan Şamil Ekinci İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

18.09.2024 14:06
Trabzonspor'un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Son Yolculuğuna Uğurlandı
Trabzonspor'un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzonspor'un efsane başkanlarından olan Şamil Ekinci 83 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ekinci, İstanbul'da düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şamil Ekinci'nin cenaze namazı İstanbul Levent'te yer alan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı.Cenaze törenine Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Eski Başkanları Sadri Şener, Faruk Özak, Ahmet Ağaoğlu, Mustafa Günaydın, Nuri Albayrak ve Muharrem Usta da katıldı.

Efsane başkan Ekinci, cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu mezarlığında aile kabristanlığına defnedildi.

5 yılda 4 lig şampiyonluğu

Trabzonspor tarihinde önemli bir yeri olan efsane başkan Şamil Ekinci, görev yaptığı 5 yılda 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye, 5 Cumhurbaşkanlığı ve 2 Başbakanlık Kupası'nın yanı sıra sayısız başarılar kazandırmıştı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr