HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Trabzonspor'un Prensipte Anlaştığı Stefan Savic Kimdir?

Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen deneyimli stoper Savic'in transferinde son aşamaya geldi. İşte yıldız ismin kariyerine dair merak edilenler...

23.07.2024 14:56
Trabzonspor'un Prensipte Anlaştığı Stefan Savic Kimdir?
Trabzonspor'un Prensipte Anlaştığı Stefan Savic Kimdir?

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor bir isim için daha geri sayıma geçti.

Bordo mavili yönetim, Atletico Madrid forması giyen 33 yaşındaki Karadağlı stoper Stefan Savic için önemli mesafe aldı. Oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlayan Trabzonspor'un, yıldız ismi Türkiye'ye davet ettiği ifade edildi.

Stefan Savic'in kariyerine dair birçok soruya yanıt aranıyor. İşte yıldız ismin kariyerine dair merak edilenler...

Stefan Savic'in kariyeri

Savic, futbol kariyerine Sırp ekibi Borca'nın altyapısında başladı. 2010 yılına kadar burada forma giyen Savic, Ağustos 2010'da 300 bin Euro bonservis bedeliyle Partizan kadrosuna katıldı.

Partizan'da genç yaşına rağmen potansiyelini ortaya koyan Stefan Savic, İngiliz devi Manchester City'nin radarına girdi. City, Temmuz 2011'de 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Savic'i transfer etti.

Manchester City kariyerinde 21 resmi maçta görev alan başarılı stoper, 1 gol kaydetti.

Ağustos 2012'de bedelsiz olarak İtalyan ekibi Fiorentina'nın yolunu tutan Savic, 3 yılda 106 maça çıktı. 4 gol atarken, 3 de asist yaptı.

2015 yılında 12 milyon Euro bedelle Atletico Madrid kadrosuna katılan Karadağlı milli stoper, 9 yıldır İspanyol ekibinin formasını terletiyordu. Savic, Atletico Madrid ile istikararlı bir performans ortaya koyarak 297 maçta 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

6 kez sezonun oyuncusu seçildi

Ülkesi Karadağ'da 6 kez sezonun oyuncusu ödülünü alan yıldız isim; Manchester City ile 1 Premier Lig ve 1 İngiltere Süper Kupası, Atlético Madrid ile 1 LaLiga, 2 UEFA Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası, Partizan ile 1 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası kazandı.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr