HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 07 MAYIS 2024, SALI

BTP adayı Serap İrdemen: BTP olarak birinci önceliğimiz deprem

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen, birinci önceliklerinin depreme hazırlık olduğunu belirterek, bu konuda birçok proje hazırladıklarını ve sorunların çözümü için kendilerine 3 sene gibi bir süre tanıdıklarını söyledi
28.02.2024 12:32
BTP adayı Serap İrdemen: BTP olarak birinci önceliğimiz deprem
BTP adayı Serap İrdemen: BTP olarak birinci önceliğimiz deprem
Türkiye'nin birçok ilinde düzenlenen aday tanıtım programlarıyla adaylarını tanıtan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) ilgi odağı olmaya devam ediyor.

BTP'nin İstanbul adaylarının öncelikli sorun olarak büyük İstanbul depremini ifade etmeleri ve buna yönelik projeler sunmaları ise ayrıca dikkat çekiyor.

BTP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen de yaptığı açıklamada, belediye başkanı olması durumunda önceliklerinin deprem olduğunu belirterek bu konuda 3 yıl içerisinde Küçükçekmece'de depreme yönelik hazırlıkların tamamlanacağını belirtti.

BTP adayı İrdemen şunları söyledi:

"Biz evimizde artık rahat uyumak istiyoruz. 20 yıldan beri bir deprem gerçeği var, hatta 20 yıldan bile fazla ama 20 yıldır iktidarda olan ve Küçükçekmece'yi yöneten partilerin depreme yönelik hiçbir çalışmaları olmadı. Hiçbir çaba olmadı. Sadece birkaç proje yaptılar, onlar da ranta yönelik oldu.

Biz Bağımsız Türkiye Partisi olarak önceliğimiz deprem. İnsanların biz Küçükmekmece'de mutlu bir şekilde uyumasını istiyoruz, rahat uyumasını istiyoruz. Çünkü İnsanların gerçekten psikolojileri bozuldu, bu nedenden dolayı.

Bizim birinci, öncelikli projemiz, deprem. Depreme yönelik bir sürü proje hazırladık, ekibimizle. İnşallah belediye başkanı olursam, öncelikli olarak bunları halledeceğiz. Ve kendimize 3 sene gibi bir süre tanıdık, 3 sene içerisinde bütün bu depremle ilgili sorunları halledeceğiz."
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr