HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 19 EYLÜL 2024, PERŞEMBE

Başkan Genç’ten Mevlit Kandil’inde Helva İkramı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşlara helva ikram etti.

14.09.2024 15:20
Başkan Genç’ten Mevlit Kandil’inde Helva İkramı
Başkan Genç’ten Mevlit Kandil’inde Helva İkramı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Mevlit Kandili vesilesiyle İskenderpaşa Camii'nde vatandaşlarla bir araya gelerek helva ikramında bulundu.

İskenderpaşa Camii avlusunda öğle namazının ardından kurulan stantlarda helva dağıtan Başkan Genç, vatandaşlarla sohbet ederek hemşehrilerinin kandilini tebrik etti.Başkan Genç, bu özel günün İslam alemi ve Türk milleti için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, "Kandiller, manevi dünyamızın en değerli zaman dilimlerindendir. Mevlit Kandili de Peygamber Efendimizin doğumunu anmak için bir vesile olup, bizlere kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını yeniden hatırlatır.

Bu vesileyle Trabzonlu hemşehrilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Tüm vatandaşlarımızın kandili mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılırken, vatandaşlar da Başkan Genç'in bu anlamlı ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr