HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

O Sene Bu Sene Olur Mu?

25.10.2021 00:00
O sene bu sene lur mu olur elbet neden olmasın ki, renkler Bordo Mavi isim Trabzonspor olunca her sene o sene olur. Göztepe galibiyetliyle Trabzonspor hem üç puan hem de Fenerbahçe maçı sonrası başkan Ahmet Ağaoğlu'nun deyimiyle bu galibiyet anlam kazanması için Göztepe maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor, öylede oldu hem üç puan hem de şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alındı. 

Maçın analizine gelince eksikler vardı elbette tek tek isimleri yazmaya gerek yok, hani iyi futbol mu, üç puan mı mantığıyla gittiğimizde tabi ki üç puan bu sene güzel futbolun yanına üç puan eklemek öyle kolay değil. 

Daha lig'in başı desek yeri olurmu bilmem ama zorlu haftalar Trabzonspor'u bekliyor, bu yolda mağlubiyette olacaktır, onun içindir ki şu an sonuçlar iyi. Lider bir Trabzonspor var ve herkes mutlu ama bu böyle gitmeyecektir. Mağlubiyetlerde olacaktır, futbolun doğasında var. İşte tam da burada o sene bu sene olması isteniyorsa taraftarı, yönetimi, futbolcusu, sivil toplum kuruluşlarıyla tek bilek tek yürek olunması şart.

Şart ki o sene bu sene olsun.
 
Serkan Genç / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr