HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Seçilirsek ilk projemiz öze dönmek...

25.08.2021 00:00
Çok uzun yazınca okumuyoruz ya; öyle kısa özet geçilecek bir konu da değil ama özetlemeye çalışalım..

Trabzonspor'da yıllardan beri söylenen, her yönetimin seçim zamanında ilk projeleri arasında yer alan öze dönmek, altyapıya değer vermek, yeni oyuncular kazanarak kendi öz evlatlarımızla başarıya ulaşmak projeleri. Bu her dönemde Trabzonspor'da başkan adaylarının en önemli projesi omuştur, oldu olmasına da göreve geldikten sonra ne oluyorsa bu proje rafa kaldırılıyor.. (bu transfer yapmayacağız ya da yabancı oyuncu almayacağız anlamına gelmez)

Gelelim konumuza, sayın hocamız Abdullah Avcı yerli oyuncu oynatmaktan taraf olduğunu, genç oyunculara özel önem verdiğini, düzenlediği basın
toplantılarında özellikle vurgulayan bir isim, söylemde böyle ama icraat noktasında öyle mi? 

Yapılan bunca yabancı oyuncu transferinden sonra genç oyuncuları kazanmak adına nasıl bir yol izlenecek? Bu yaş ortalamısıyla şampiyon olamayız diyen sayın Avcı genç oyuncuları nasıl kazanacak? Bunların hepsi soru işareti.

En son sol bek mevkinde oynayan alt yapıdan yetişen, umut veren, oteriteler tarafından beğenilen hatta sayın Avcı'nında gelecek gördüğü Faruk Can'a yapılanlar kendi öz evlatlarımıza ne kadar değer verdiğimizi ortaya koyuyor.

Oyuncuyu kamp dönemi ve sonrasında ligler başlamadan, Göztepe, Adanademirspor, Bursaspor gibi takımlar istiyor. Siz bu kulüplere hayır diyorsunuz sonra ligler başlıyor, kulüpler kadrolarını oluşturuyor ve siz bir idman sonrası Faruk Can'a 'haydi takım arakadaşlarınla helalleş başka bir takıma gidiyorsun' diyorsunuz.

Oyuncunun hiçbir şeyden haberi yok, kendisiyle görüşülmeden bir anda haydi gidiyorsun, bu kadar kolay yani!

Bununla da kalınmıyor tabiİ ki oyuncu kalmaktan yana tavır koyuyor, direniyor ancak hayır gideceksin alacağın parayı mı beğenmedin, bak sol tarafa oyuncu alacağız hadi bakalım nasıl oynayacaksın diyerek de adeta oyuncu tehdit ediliyor.. 

Kendi çocuklarımıza bunu mu reva gördünüz bu tavır ya da bu anlayışla mı yeni Yusuflar, Uğurcanlar, Abdulkadirler kazanacağız ..

Bir çift sözde sayın başkana; hani genel kurulda sesiniz kısılana kadar bağırıyordunuz. 5-6 yıla ihtiyacımız var, Trabzonspor bir yaşam savaşı veriyor, kendi altyapımızdan üretip oyuncu satarak kulübü yaşatabiliriz diye.. Ne oldu sayın başkan bir yerlerden hazine mi bulduk..

Merak etmeyin biz bu sene şampiyon olabiliriz mi? Tabii ki evet. İyide kadromuz var, kesinlikle destek olmalıyız şartlar ne olursa olsun..

Ama geleceğimizi düşünmek zorundayız.. 
Serkan Genç / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr