HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Çok Transfer Eşittir Başarı Mıdır?

26.06.2024 00:00
Türkiye'de futbolun geldiği son nokta. Kulüpler transferde yarışır hale geldi, kim en çok transferi yaparsa şampiyon o oluyormuş gibi…

Milyarlarca borcu olan kulüpler bu kadar rahatça milyon euroları nasıl harcıyor, bu kadar yabancı transferinin olduğu yerde, kurtuluş alt yapıya değer vermekten geçer ilkesi tatile mi çıktı?

Başa çıkılamaz hale gelen borçlara rağmen, kulüplerin yarınlarını ipotek altına almak doğru mu?

Kendi yetiştirdiğimiz oyunculara harcadığımız emeğin karşılığını nasıl ve ne zaman göreceğiz?

Bir kulübün geleceği bir teknik adamın iki dudağının arasından çıkacak sözlere emanet edilebilir mi ya da ben mi farklı düşünüyorum, milyarlarca borç var ama sorun yok hallederiz modu yeterli mi?

Üreten ve ürettiğini ayrıca ekonomiye dönüştüren yetenekli ve yıldız adayı oyuncuları bulan kendi değerleriyle bir ve bütün olan ekonomisini düzeltip kişilerin cebine mahkum olmayan bir anlayışı benimsemek zor mu ya da ben mi abartıyorum sizce?

 
Serkan Genç / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr