HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy’dan tarihi çağrı

Bu tarihi güne hep birlikte tanık olurken milletçe verilen mücadeleyi başta Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerinin yöneticileri olmak üzere tebrik ediyor ve destekliyorum.
 
30.12.2023 15:23
Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy’dan tarihi çağrı
Beşikdüzüspor Başkanı Ferhat Aksoy’dan tarihi çağrı
Ülkemizin birçok güzide spor kulübünden çok kıymetli düşünceler paylaşıldı. Çözüm önerileri geliştirildi çok hızlı reaksiyon verildi. Beşikdüzüspor kulübü olarak bizlerde destek olmak istiyoruz ancak;
-Açabilecek Işıklarımız
-Doldurabilecek Tribünlerimiz
-Sağlıklı Futbol Oynayabileceğimiz Bir Stadyumumuz olmadığı için Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerine ne yazık ki bir çağrıda bulunamıyoruz.

Ama olsun bizimde Atatürk sevgimiz var. Yetmez mi? Hatta en büyük Atatürk sevdalılarının takımı Beşikdüzüspor'dur. Bu tarihi günün anısına dünyaya verilecek olan mesaj bence şöyle olsun;

Tüm spor kulüplerinin, Atatürk sevdalılarının katkılarıyla Beşikdüzüne bir 100. Yıl stadı yapılsın. Bu stad yapılıncaya kadar maç ertelensin. Sonra öyle bir açılış yapalımki dünya görsün Türk'ün gücünü, Dünya görsün Türk'ün inadını, Dünya görsün Türk'e imkansız deyince neler yapacağını..

Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı
Ferhat Aksoy
 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr