HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

Milli takımından davet alan Pepe Trabzonspor'da hangi maçlarda yok?

Trabzonspor'da Nicolas Pepe, Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası'na katılması halinde hangi maçlarda yer alamayacak? İşte detaylar...
29.12.2023 11:14
Milli takımından davet alan Pepe Trabzonspor'da hangi maçlarda yok?
Milli takımından davet alan Pepe Trabzonspor'da hangi maçlarda yok?

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Nicolas Pepe, Fildişi Afrika Uluslar Kupası geniş aday kadrosuna çağrıldı.

Pepe'nin Fildişi Sahili milli takımı ile ocak ayının başlarında kampa girmesi bekleniyor.

 

Bu durum, Pepe'nin Ankaragücü ve Samsunspor maçlarında forma giyemeyeceği anlamına geliyor. İkinci yarı 14 Ocak'ta başlayacak, ancak Pepe'nin bu maçta da oynaması olası görünmüyor. Ardından 17 Ocak'ta Türkiye Kupası'nda Manisa FK ile oynanacak maçta da Pepe'nin sahada olması beklenmiyor.

OLASI İHTİMALLER

Afrika Uluslar Kupası'nda son 16 maçları 27 Ocak'ta başlayacak. Eğer Fildişi Sahili bu tura kalırsa, Pepe'nin bir sonraki tur maçının yanı sıra 21 Ocak'taki Galatasaray, 24 Ocak'taki Çaykur Rizespor ve 28 Ocak'taki Kasımpaşa maçlarında da forma giyemeyecek.

Eğer Fildişi Sahili çeyrek final veya yarı final oynarsa, Pepe'nin takıma ancak 2 ya da 7 Şubat'ta katılması mümkün olacak. Üçüncülük maçı veya final oynarlarsa, Pepe'nin Hatayspor ile 11 Şubat'taki maçta da oynaması beklenmiyor.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr