HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 28 MAYIS 2024, SALI

İYİ Parti Trabzon’da flaş istifa!

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye meclis üyesi Serkan Faiz partisinden istifa etti.

29.12.2023 11:02
İYİ Parti Trabzon’da flaş istifa!
İYİ Parti Trabzon’da flaş istifa!

İYİ Parti Trabzon'da istifa açıklaması geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Serkan faiz partisinden istifa ettiğini açıkladı. Daha önce milletvekili adayı olarak da çalışmalarını sürdüren Faiz yaptığı açıklamada "Kuruluşumuzdaki amaç ve vizyonumuza ters düşen…" ifadeleriyle istifasını duyurdu.

 

Serkan Faiz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kuruluşundan itibaren yer aldığım, kurucu il yöneticiliği ile başlayan ve devamında 27. dönem milletvekilliği aday adaylığımla ile devam eden ve mevcut durumda da Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevi ile İYİ Parti içerisinde altı seneyi aşkın bir süredir bulunmaktayım.

 

Hayatım boyunca inanmadığım hiçbir dava içerisinde olmadığımdan bu yola ikna edilerek değil inanarak çıktım. O yolda fırtınalar ve engeller bulunmasına ve en ağırlarına yakalanmama rağmen partimizin simgesi olan güneşin her şeyi aydınlatacağını bilerek emek verdim. Ancak gelinen noktada artık o güneşin kuruluş hedeflerimizin birçoğunu yerine getiremediğini ve "rotamız net, pusulamız millet" düşüncesinin sırra erildiği deklare edilmesine rağmen eylemlere yansıtılmadığını üzülerek şahit oldum.

Her zaman vefayı son çare olarak görürüm. Öyle ki, mesnetsiz sebeplerle kesin ihraç istemliyle disiplin kuruluna sevk edildiğimde dahi savunmamı verip sürecin sonuçlanmasını metanetle bekledim. Zira partime ve teveccüh gösteren vatandaşlarımıza karşı saygım hiçbir zaman yitirmedim.

Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--



logo

   E-posta: bilgi(@)kadirga.com.tr
Tüm hakları Kadırga TV adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.
Mobil uyumlu haber yazılımı: www.eticaret.com.tr